KNKV verzorgt clinic voor jeugdkader tijdens de Haagse Korfbaldagen 2015

Het KNKV organiseert tijdens de Haagse Korfbaldagen op 24 oktober 2015 in Sporthal De Schilp te Rijswijk een clinic voor jeugdkader met als titel: “van F pupil naar Oranje niveau”

De clinic bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en vindt plaats tijdens en rondom de wedstrijden van de Haagse Korfbaldagen op 24 oktober 2015 in Sporthal De Schilp
12.30-13.30 Korfbal succes (theorie)
13.30-14.30 Praktijkgedeelte in de sporthal
14.30-15.30 Napraten

Al het jeugdkader en de technische commissies van de verenigingen die deelnemen aan de Haagse Korfbaldagen zijn van harte welkom! Heb je bijvoorbeeld moeite met het verzinnen van uitdagende oefenstof? Of vind je het lastig om de aandacht van de kinderen vast te houden? Dan zie ik je graag de 24e oktober!

Deelname is gratis, maar meld je of je vereniging met aantal deelnemers wel even aan bij: info@haagsekorfbaldagen.nl. Meer informatie is te vinden onder het kopje “Side-events”