Uithof Den Haag biedt winnaars A-jeugd een extra prijs.

De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag. Een unieke locatie om te sporten en te recreëren, één van de grootste attracties in Zuid-Holland. De Uithof biedt veel in- en ontspannende activiteiten aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Afgelopen seizoen had De Uithof bijna 1 miljoen bezoekers!

In het complex zijn o.a. een sneeuwbaan van 211 meter lang, een 400 meter lange ijsbaan, een ijshockeyveld, een uitdagende kartbaan, lasergame-arena, een klimmuur en een Fitness gevestigd. De Uithof beschikt tevens over een modern en gezellig grand café en diverse themacafés, waar je de verbruikte energie weer kunt aanvullen.

Naast deze ontspannende activiteiten beschikt de Uithof over een groot aantal vergaderzalen en een evenementenhal. Dit maakt de Uithof tot een unieke locatie!

Aan de winnende ploegen van de finales bij de A-jeugd biedt de Uithof vrijkaarten aan voor een 2 uur durend verblijf op de piste. Een zeer gewaardeerde geste en goed voor extra teambuilding!