Fortuna/Delta Logistiek verlaat het toernooi

Nadat afgelopen maandagmiddag het bericht was ontvangen dat de volledige bezetting van de jurytafel inclusief alle reserves geblesseerd was uitgevallen en Fortuna/Delta Logistiek geen kans zag om aan haar verplichtingen om één wedstrijd een jurytafel te verzorgen te voldoen, volgde vandaag een telefoontje van de trainer/coach dat Fortuna/Delta Logistiek, één van de grootste verenigingen van Nederland, zich genoodzaakt zag als gevolg van vele blessures de strijd in het toptoernooi van de Haagse Korfbaldagen te staken en morgen (woensdag) niet meer aan te treden tegen Oranje Wit. Ook zaterdag zullen zij de finales aan zich voorbij laten gaan. Waarvan acte!

OOK TELEURGESTELD? Steun de organisatie financieel en stuur een SMS met de tekst HKD naar nummer 7111 (kosten € 1,50)