Speelschema zaterdag gecompleteerd met dank aan KVS/Maritiem 2, De Meervogels en Sporting Trigon

Vanavond vallen in de categorie Senioren OK-1 de beslissingen wie er naar de finale gaat. In poule A gaat de rechtstreekse strijd tussen Die Haghe en Phoenix en in poule B tussen De Meervogels en Sporting Trigon. Alle 4 de ploegen hebben hun eerste wedstrijd gewonnen en staan dus in punten gelijk. Die Haghe en Phoenix hebben ook nog een gelijk doelsaldo. In poule B is het doelsaldo van De Meervogels +19 tegen Sporting Trigon +5. De verliezer van poule B speelt zaterdag in plaats van Fortuna tegen TOP/Quoratio. De verliezer van de wedstrijd Die Haghe – Phoenix speelt zaterdagochtend tegen KVS/Maritiem 2.