sms HKD naar 7111 (kosten € 1,50)

Vorig jaar en ook dit jaar kampt de organisatie met een nadelig saldo op de winst- en verliesrekening. De bodem van de beperkt opgebouwde financiële reserves zijn in zicht. De organisatie heeft de bewuste keuze gemaakt om geen toegang te heffen bij de verschillende wedstrijden en ook de finales. Een aantal mensen is van mening dat als iets gratis is het ook niet van veel waarde zal zijn. In ons geval is niets minder waar. De afgelopen jaren hebben aangetoond dat de finales altijd zeer veel amusementswaarde hebben in een unieke sfeer en ambiance. Met een vrijwillige bijdrage door middel van het sturen van een sms met de tekst HKD naar nummer 7111 (kosten € 1,50) kunt u blijk geven van uw waardering voor het gebodene en de organisatie financieel ondersteunen zodat het nadelig saldo zo klein mogelijk kan worden of zelf kan omslaan naar een positief saldo. DOEN!