Sponsors 2017

Haagse Korfbaldagen 2017 worden mede mogelijk gemaakt door:

Den Haag Topsport logo

Den Haag Topsport heeft als belangrijkste subsidieverstrekker haar financiële steun ook voor 2017 toegezegd.
Zij onderkent daarmee het belang van dit Haagse evenement.

 GoudZilverBronsSubsponsor
Sponsortarieven€ 1500 of meer€ 750 tot € 1500€ 500 tot € 750< € 500
Advertentie in magazineIncl. 1/1 paginaIncl. ½ paginaIncl. ¼ paginaIncl. Banner
Barter
tegenwaarde
€ 2500 of meer€ 1500 tot € 2500€ 750 tot € 1500€ 250 tot € 750 

Goud sponsors Haagse Korfbaldagen 2017

De Volharding sponsort niet alleen met een geldbedrag en een 1/1 pagina advertentie, maar stelt ook een wisselprijs, de “HOFPAS Bokaal”, beschikbaar. Deze wordt jaarlijks aan de winnaar hoogste seniorenklasse uitgereikt.  

De Hofpas  is een initiatief van de Volharding. De Hofpas heeft inmiddels 45.000 pashouders. Deze groep zal voor de 30+ activiteiten worden uitgenodigd op zaterdag 28 oktober.

Floatcenter Haaglanden sponsort met een geldbedrag en een 1/1 pagina advertentie. Floatcenter stelt tevens 50 vouchers beschikbaar voor de deelnemers aan de 30+ activiteiten.

 

J.P. Alsem sponsort met een geldbedrag, een 1/1 pagina advertentie en stelt ook een  wisselprijs, de “ALSEM Bokaal” beschikbaar. Deze wordt jaarlijks aan de winnaar hoogste Jeugdklasse uitgereikt. 

 Tevens stelt zij een wedstrijdbal beschikbaar voor de winnaar bij de hoogste Senioren en Jeugdklasse.

De Gouden Wok biedt de winnende senioren teams elk 15 vouchers voor een teametentje bij de Gouden Wok Zuiderpark (incl. consumpties).

Tevens bieden zij de naaste medewerkers en scheidsrechters elk een voucher aan voor een etentje met partner met een korting van 20% in de maand november.

De Stichting sponsort het G korfbal initiatief van de Haagse Korfbaldagen met een geldbedrag.

Daarnaast stelt de Stichting de prijzen en medailles beschikbaar voor de deelnemers aan het G korfbal toernooi. 

Zilver sponsors Haagse Korfbaldagen 2017

The Blacklights sponsort met een aanzienlijke korting op de kosten voor de speciale belichting, een lasershow en een muzikale begeleiding e.a. faciliteiten op de finaledagen 3 en 4 november. 

The Blacklights sponsort tevens een discoavond bij de vereniging van het winnende  danscontest team.

Bemmel & Kroon sponsort met een geldbedrag en een ½ pagina advertentie (samen met AEG) in het magazine en stelt 5 waardebonnen beschikbaar voor aanschaf artikelen in een van hun winkels.

Fonds 1818 ondersteunt het G korfbal initiatief van de Haagse Korfbaldagen met een geldbedrag.

Brons sponsors Haagse Korfbaldagen 2017

Xselsior sponsort met een geldbedrag en verzorgt op zaterdag 28 oktober in de Sportcampus in het Zuiderpark gedurende de gehele dag verschillende workshops en een inloopspreekuur rond Blessurepreventie, schoen-  loop- en voetanalyses. 

De Dirk Kuytfoundation ondersteunt het G korfbal initiatief van de Haagse Korfbaldagen met een geldbedrag.Subsponsors Haagse Korfbaldagen 2017

The Differences verzorgt kosteloos de muzikale omlijsting bij het jeugdtoernooi in De Sportcampus in het Zuiderpark op zaterdag 28 oktober.

Bally’s Bar, Grill en Bowling stelt voor 2 teams gratis 30 bowlingvouchers beschikbaar voor 2 uur bowlen op 3 banen en plaatst een ½ pagina advertentie in magazine.

LOF Catering (Sportcampus Zuiderpark) plaatst ½ pagina advertentie in magazine.

De Uithof stelt voor 3 jeugdteams gratis dagkaarten beschikbaar voor de schaatsbaan.

AJ Sport stelt 4 wedstrijdballen voor het senioren en jeugdtoernooi beschikbaar, alsmede 2 wedstrijdballen voor het G Korfbaltoernooi.Tevens stelt AJ Sports ook dit jaar 30 sweaters met opdruk beschikbaar voor de organisatie.

Paviljoen Malieveld stelt 15 tegoedbonnen beschikbaar en plaatst een ½ pagina advertentie in het magazine 2017.

B&B Healthcare verzorgt op zaterdag 28 oktober tijdens de wedstrijden in de Sportcampus in het Zuiderpark de gehele dag  de EHBO functie en organiseert verschillende workshops en een inloopspreekuur rond diverse sportmedische begeleidingsfaciliteiten alsmede een Blessure spreekuur.

De Pier in Scheveningen stelt 15 vouchers beschikbaar voor een gratis rit in het Reuzenrad.

 

Tevens stelt Pier Scheveningen 1 overnachting (2 personen) beschikbaar  in de exclusieve Pier Suite.

Ringfoto Focus stelt voor de fotowedstrijd 3 op canvas gedrukte foto's (formaat 50x60 cm) beschikbaar.

Alle overige deelnemers aan de fotowedstrijd kunnen hun foto tegen een speciale prijs bij Ringfoto op canvas laten drukken.

Twee Zonder Stuurman is de uitgever van het Magazine Haagse Korfbaldagen. Zij plaatst 1/1 pagina advertentie in het magazine en verzorgt het fotograferen tijdens de Haagse Korfbaldagen.

Caesar Sport stelt 40x2 gratis verwenbonnen beschikbaar.

KNKV stelt 30 toegangskaarten NK finale beschikbaar voor de finalisten G korfbaltoernooi.

De stichting sportaccommodatie HKV/Ons Eibernest verleent een korting op de huurprijs van de sportaccommodatie gedurende het evenement.

De korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest biedt kosteloos verschillende faciliteiten aan de organisatie tijdens de finaledagen en biedt een korting op de consumpties welke voor rekening van de organisatie komen.

Blue verzorgt met substantiële korting de sportprijzen voor het evenement.

Adverteerders Magazine Haagse Korfbaldagen 2017

Tarieven:

  • 1/1 pagina     € 550 (staand 210x297 mm)
  • ½ pagina       € 350 (liggend 210x148 mm)
  • ¼ pagina       € 200 (staand 90x133 mm)
  • Banner         € 100 (liggend 180x30 mm)
  • (Alle bedragen excl. 21% BTW)


Sponsors c.q. adverteerders van de deelnemende verenigingen bieden wij de mogelijkheid voor minimaal € 75 (1/8 advertentie) hun vereniging succes te wensen bij de Haagse Korfbaldagen. Anderzijds bieden wij de verenigingen de mogelijkheid een eigen wervingsadvertentie met hun sponsors te plaatsen voor € 60 (1/8 advertentie=90x66 mm).

Sponsors c.q. adverteerders van de deelnemende verenigingen bieden wij de mogelijkheid voor minimaal € 75 (1/8 advertentie) hun vereniging succes te wensen bij de Haagse Korfbaldagen. Anderzijds bieden wij de verenigingen de mogelijkheid een eigen wervingsadvertentie met hun sponsors te plaatsen voor € 60 (1/8 advertentie=90x66 mm).

Advisering op belasting technische zaken, ‘eenvoudig’ de boekhouding en uw salarisadministratie regelen. Maar ook alle soorten aangiften (BTW, Inkomsten-belasting, Loonheffing, successie rechten etc). Voor startende ondernemers bieden wij handige tips om niet in de valkuilen te vallen die er in de ondernemers wereld af en toe wel zijn. 
AKRK plaatst als sponsor van Die Haghe een 1/4 advertentie in het magazine

Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in onze 16 speciaalbieren.

Stadhouder Witgoed & Elektronica plaats 1/8 advertentie in magazine als sponsor Achilles.

Wij leveren en bedrukken het textiel dat door de klant wordt besteld. Zeefdruk is de druktechniek die wij gebruiken om ons textiel te voorzien van een bedrukking. Het proces dat nodig is om het textiel te voorzien van een zeefdruk bedrukking zullen wij laten zien door middel van beelden uit de praktijk.

Quality Klus plaatst een 1/8 advertentie in het magazine.

Allround Glasservice plaatst 1/4 advertentie in magazine.

Mediapartners Magazine Haagse Korfbaldagen 2017

HaagseTopsport.nl brengt Haags topsportnieuws.

Zij verzorgt dit jaar de voorbeschouwing van de hoogste seniorenklasse in ons magazine.

De Oud-Hagenaar is een ideële non-commerciële krant, zonder enige binding met de overheid of een organisatie.

Ton van Rijswijk, oud korfbaljournalist bij NOS radio en Haagsche Courant verzorgt in september en oktober een aantal artikelen over de Haagse Korfbaldagen.