32e editie Haagse Korfbaldagen

32e editie Haagse Korfbaldagen

De komende Haagse Korfbaldagen gaan al weer de 32e editie in. Dat wil niet zeggen, dat het concept oneindig is. Nieuwe uitdagingen staan voor de deur. Dus help mee om ook in de toekomst het evenement te behouden. Suggesties en ideeën zijn van harte welkom. Reacties graag naar info@haagsekorfbaldagen.nl.

De speeldata voor de Haagse Korfbaldagen 2017 zijn vastgesteld op donderdag 26 oktober t/m zaterdag 4 november. Op vrijdag 3 november vinden de jeugdfinales plaats en zaterdag 4 november de seniorenfinales in sporthal HKV/Ons Eibernest.
Nieuw is dat we zaterdag 28 oktober uitgebreid gebruik gaan maken van de nieuwe sportcampus in het Zuiderpark in Den Haag.

Open dag op zaterdag 28 oktober met veel side events
Op zaterdag 28 oktober zal het jeugdtoernooi niet meer in de Schilp in Rijswijk plaatsvinden, maar in de nieuwe sportcampus in het Zuiderpark. Niet 2 maar 3 speelvelden, een Beachhal en andere lokalen zullen die dag worden ingezet. Programma volgt binnenkort op onze website. Met deze dag proberen we ook nieuwe doelgroepen te bereiken.